Håll dig a jour inom heminredning

För dig som sysslar med, eller i allmänhet är intresserad av, heminredning så finns det idag massor av spännande och informativa tidningar, sajter och nyhetsbrev att ta del av. Här kan man hitta allt från de senaste möblerna till artiklar om smarta lösningar eller ekovänliga produkter, erbjudanden och kampanjer men också inbjudningar till mässor och visningar.

Fördelarna med ett mailutskick är många, både för den som skapar det och mottagaren, då man här kan skräddarsy den information man vill delge eller erhålla. Till skillnad från vanlig reklam, som i de flesta fall uppfattas som ganska irriterande, så är ett nyhetsbrev något som kunden prenumererar på och läser som en digital tidning. Tröttnar man kan man cancellera det, och vill man rekommendera det åt andra görs det med ett enkelt klick. Här följer några tips på nyhetsbrev inom heminredningens härliga värld som man inte bör missa.

  • Residence Magazine (https://www.residencemagazine.se/page/1/) är en tidning som sysslar med både heminredning och arkitektur, och deras mailutskick är alltid fullproppat med kul idéer, snygga designer och tips. Här kan man läsa både om specifika trender och trendskaparna själva, och man visar exempel på häftiga inredningar både i privata hem och offentliga platser som restauranger, barer och hotell. Ett nyhetsbrev som ger massor av inspiration!
  • Elle Decoration (https://www.elledecoration.se/inredning-trender-2018/). Modetidningen ELLE har gett oss artiklar om skönhet och kläder i många år, men är man inredningsintresserad bör man inte missa deras nyhetsbrev som specifikt inriktar sig på design av hem över hela världen. Här får man inte bara ett proffsigt och informativt material utan dessutom chanser att vinna biljetter till spännande events som Swedish Design Awards med jämna mellanrum.
  • Mio (https://www.mio.se/medlem/nyhetsbrev) är en inredningsbutik som säljer både möbler och mindre föremål som serveringsbestick, lampor och mattor. Genom att bli medlem här får man genom deras nyhetsbrev rabatt på många produkter och möbelvård, men också förlängt öppet köp och intressanta artiklar om vilka de senaste trenderna är.
  • Interior Design (https://www.interiordesign.net/newsletters/) Kan man engelska så finns det också många bra nyhetsbrev på den utländska marknaden, och ett av de mest ledande är det multinationella företaget Interior Design. Även om man med stor behållning kan läsa deras mailutskick som glad amatör så inriktar sig företagets nyhetsbrev framförallt till proffsen, då tidskriften är en av de mest respekterade inom branschen. Innovation, projekt, priser och forskning blandas med underbara bilder och en sprudlande skaparglädje.

Gör ditt eget nyhetsbrev

Tack vare internet kan man idag nå en enorm mängd människor genom sociala media, bloggar och mailutskick och som heminredare kan du även själv skapa en läsarkrets. Oavsett om du är stor eller liten, gröngöling eller veteran så kan det finnas många liksinnade som gärna skulle ta del av din vision. Det är ett enormt effektivt sätt att visa vem du är.